Projecten

ZEMBLA zembla.tv Webredactie en digitale promotie (Pim Peterse)
 

Urbanscreens Urbanscreens is de project pagina van @zark. Met o.a. Raspberry Pi projecten, Narrow Casting en live videostreaming projecten.

Sleazybars Sleazybars.com is een user generated content website met internationale barren die na sluitingstijd van de reguliere uitgaansgelegenheden nog open zijn tot het ochtendgloren. Verborgen in steegjes of achter luiken gaat het nachtleven door. Voor barflies en nachtbrakers en zij die het daglicht niet kunnen verdragen.

Net-art Net-art.org is een verzameling van links naar internetkunstprojecten. Net-art is kunst die uitsluitend voor en door internet is vervaardigd is en uitsluitend via internet is te ervaren. Moderator: Pim Peterse net-art.org

HoeMoetDatDan? HoeMoetDatDan.nl? is een website met doe-het-zelf-video's. De website is weer terug, na een paar jaar uit de lucht te zijn geweest. Binnenkort kunnen bezoekers kunnen zelf video uploaden en delen.  HoeMoetDatDan?

Pelle tv Pelle gaat op zoek naar openingen en andere culturele gebeurtenissen om op geheel eigen wijze informatie los te peuteren. Zie Pelle TV (flash video) 

Robodock Robodock is een kunst en techniek festival. @zark heeft aan verschillende festival edities bijgedragen met het ontwerpen van video-installaties, het media center, het Robodock publieksinformatie systeem (Urbanscreens), programmering nieuwe media en videokunst en live streaming van het evenement. Zie: Robodock

De Witte Doos De Witte Doos is de kunst projectruimte van @zark. Pim Peterse doet er creatief onderzoek met live videoperformances, installaties, tekeningen en schilderijen. Zie voor actuele informatie: De Witte Doos of volg de activiteiten op de Facebook: DWD page

Kunstmachine De kunstmachine is een samenwerkings project met Katja Vercouteren. De kunstmachine moet zich ontwikkelen tot een vraag en aanbod applicatie voor kunstzinnige projecten. Een min of meer zelfregulerend platform voor samenwerking tussen creatieven en uitvoerenden, tussen bedenkers en techneuten. Maar ook organisatie, productie en promotie van kunstmachine projecten. kunstmachine.org

Bert Feddema Voor een tentoonstelling in hoofddorp ontwikkelde @zark samen met kunstenaar Bert Feddema htbt.tv the alliance network. De kunstenaars Bert Feddema en Pim Peterse (@zark) zijn de eigenaars van het virtuele farmaceutische bedrijf 'Pharma'.

Haperende Mens Festival Haperende Mens is een kunst en muziek festival in Amsterdam. Haperende Mens brengt confronterende kunst en muziek en focust op die momenten waarop we overdonderd of verstoord worden en controle verliezen. @zark adviseert over digitale promotie en helpt bij het schrijven van de subsidieaanvragen. @zark zal bij de komende edities zorgdragen voor de live videostream van onderdelen van het festival.

Conservering Atlas Conservering Atlas CMS website ontwerp en bouw voor het project.