Narrow casting

Narrow casting is door middel van audiovisuele displays het specifieke benaderen van uiteenlopende doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De content is daarbij op maat gesneden voor de ontvanger.

De displays kunnen bestaan uit monitors, televisies of projector, geïntegreerd in uw bedrijf of instelling, in de etalage of als informatiezuil. Wij denken graag mee.

Urbanscreens kunnen ook mobiel worden ingezet op manifestaties en evenementen.

De Urbanscreens zijn rechtstreeks verbonden met onze servers waar u de inhoud via een browser interface op kunt aanpassen. Wat u aanpast is meteen actueel op uw Urbanscreens.

Narrow casting of digital signage maakt gebruik van het Internet, maar vereist geen stabiele internetverbinding. De narrow cast box van Urbanscreens downloadt de content, slaat deze lokaal op en vertoond het beeld op de urbanscreens. Zodra je een aanpassing maakt of de inhoud actualiseert, wordt dit automatisch doorgevoerd.

Voorbeelden
Informatiezuilen, commercials vertoond in winkels, presentatieschermen in het openbaar vervoer, waarop afwisselend nieuws en commerciële boodschappen worden getoond. Digitale posters die per vestiging kunnen worden aangestuurd. Of een intranet presentatie op de werkvloer.

Vaak wordt voor locaties gekozen waar men staat te wachten, zoals bij liften, of waar wachtrijvorming ontstaat, zoals bij tankstations. Ook plekken waar men lang op één bepaalde plaats staat of zit, zijn populair, bijvoorbeeld wachtruimtes in een ziekenhuis of tandartsenpraktijk.

Een makelaarskantoor vertoont op de urbanscreens in de etalage het actuele huizenaanbod. De urbanscreenbox download de gegevens rechtstreeks van de website van de makelaar. Zodra hij daar aanpassingen maakt worden deze doorgevoerd naar de schermen in de etalage.

Een poptempel hangt informatieschermen op bij de voordeur waarop het programma van die avond te zien is maar ook de komende concerten. De urbanscreenbox kan ook hier gebruik maken van automatische updates, bijvoorbeeld via het kassasysteem, de webwinkel of de website.

Sportverenigingen kunnen in de kantine een scherm ophangen met actuele scores en standen van de eigen wedstrijden, maar ook van nationale (KNVB) en internationale kampioenschappen, sport nieuws en reclame.

Urbanscreens bieden de mogelijkheid om de inhoud van je berichten, foto’s, films en muziek gecentraliseerd en dynamisch op afstand te beheren.