E-samenwerken

Online samenwerken heeft door Corona een extra dimensie gekregen. We moeten allemaal thuis werken en online samenwerken. Dat kan natuurlijk met de bestaande platforms als Drive en Teams in de cloud Als je niet wilt dat jouw bedrijfsinformatie of journalistieke producten in de cloud worden opgeslagen, en als je zelf de controle wilt houden over wie, wat, waar opslaat en deelt. Denk dan aan een zelfstandig platform.

ZARK bouwt zelfstandige samenwerk omgevingen. Jouw medewerkers kunnen in een online beveiligde omgeving werken aan web teksten, artikelen of in boekstructuur en via notificaties op de hoogte worden gehouden van aanpassingen die door de co-auteur(s) worden gemaakt.

Gebruikers kunnen verschillende rollen worden toebedeeld, met eigen rechten, bijvoorbeeld inhoud aanmaken, inhoud aanpassen, meelezen van (on)gepubliceerd materiaal en correcties of commentaar leveren. Gebruikers kunnen in groepen worden ingedeeld waarbinnen ze dezelfde rechten hebben. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende redacties naast elkaar hebben werken in hun eigen deel van de website, met hun eigen bestandsstructuur.

@zark bouwt en ontwerpt e-samenwerking websites op maat voor journalistieke redacties, film- en kunstprojecten, academisch samenwerkingsprojecten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.