Waar kan ik narrow casting voor gebruiken?

Urbanscreens zijn voor uiteenlopende doeleinden te gebruiken om vele soorten actuele informatie over te brengen.

Narrow casting of digital signage maakt gebruik van het Internet, maar vereist geen stabiele internetverbinding. De narrow cast box van Urbanscreens download de content, slaat deze lokaal op en vertoond het beeld op de urbanscreens. Zodra je een aanpassing maakt of de inhoud actualiseert wordt dit automatisch doorgevoerd.

Voorbeelden
Informatie zuilen, commercials vertoond in winkels, presentatieschermen in het openbaar vervoer, waarop afwisselend nieuws en commerciële boodschappen worden getoond. Digitale posters die per vestiging kunnen worden aangestuurd. Of een intranet presentatie op de werkvloer.

Vaak wordt voor locaties gekozen waar men staat te wachten, zoals bij liften, of waar wachtrijvorming ontstaat, zoals bij tankstations. Ook plekken waar men lang op één bepaalde plaats staat of zit, zijn populair, bijvoorbeeld wachtruimtes in een ziekenhuis of tandartsenpraktijk.

Een makelaarskantoor vertoont op de urbanscreens in de etalage het actuele huizenaanbod. De urbanscreenbox download de gegevens rechtstreeks van de website van de makelaar. Zodra hij daar aanpassingen maakt worden deze doorgevoerd naar de schermen in de etalage.

Een poptempel hangt informatieschermen op bij de voordeur waarop het programma van die avond te zien is maar ook de komende concerten. De urbanscreenbox kan ook hier gebruik maken van automatische updates, bijvoorbeeld via het kassasysteem, de webwinkel of de website.

Sportverenigingen kunnen in de kantine een scherm ophangen met actuele scores en standen van de eigen wedstrijden, maar ook van nationale (KNVB) en internationale kampioenschappen, sport nieuws en reclame.

Urbanscreens bieden de mogelijkheid om de inhoud van je berichten, foto’s, films en muziek gecentraliseerd en dynamisch op afstand te beheren.

  • Een menuscherm in een eetcafé met actuele aanbiedingen op basis van voorraad.
  • Het schema van het tennistoernooi met de actuele standen.
  • Een fotoreeks van het laatste feest van het party centrum.
  • Buurtinformatie of het actuele programma van uw evenement.
  • Intranet voor uw bedrijf.
  • Voor reclame doeleinden in de etalage van uw winkel.
  • Publieksinformatie bij een festival.
  • Informatiescherm in de wachtkamer van tandarts of dokter.