@ZARK vof

Wij specialiseren ons in websitebeheer en Content Management Systemen (CMS) voor beveiligde samenwerkingsprojecten en community's. We werken met het CMS Drupal. Daarmee bouwen we eenvoudige en complexe websites en intranet websites.

We hechten erg aan privacy, een open internet en open source.

Op basis van de huisstijl van je bedrijf of een eigen ontwerp configureren we een website die je daarna zelf kunt actualiseren met een blog, nieuws, of bijvoorbeeld podcasts en vodcasts. Je bepaalt zelf wie wat kan bekijken: een afgeschermd deel voor medewerkers of (vaste) klanten, vip's of eigenaren en een openbaar deel voor potentiële klanten of bezoekers. 

Voor rond de 500 euro maken we een basiswebsite inclusief hosting en een domeinnaam, met twee pagina's naar keuze, die je vervolgens zelf kunt beheren. Wij regelen een dagelijkse back-up van je website en mail. Je krijgt een website met een responsive design, goede weergave op mobiel en tablet.

Domein - website - e-mailadressen - secure webmail. 

Wil je meer dan alleen een basispagina? Dan kunnen we een offerte opmaken op basis van jouw wensen. En natuurlijk kun je later altijd extra features toevoegen. 

Intranet
We kunnen ook een volledig besloten website maken dat als intranet dienst kan doen of voor een e-collaboratie project gebruikt kan worden.

Groepen samenstellen 
Je kunt eenvoudig groepen en teams samenstellen waar je diverse permissies aan kunt koppelen. In een groep kun je alles met elkaar delen, van activiteiten tot uitgebreide documenten. Maar ook discussies aangaan of samen schrijven aan teksten, zoals scenario's en artikelen of een logboek bijhouden.  

Document management 
Deel documenten en bestanden, bijvoorbeeld pdf of mp3 en maak informatie op één centrale plek toegankelijk.

Datasheets
Je kunt gebruik maken van een excel-achtige omgeving waarin datasets kunnen worden verzameld en geanalyseerd, ook kun je per project een begroting of een urenregistratie bijhouden.

Agenda
Een centrale agenda of per groep om bijzondere dagen of evenementen in te zetten. De agenda kan gekoppeld worden aan andere agenda’s d.m.v. Ical.

Nieuws en blogs 
Werknemers kunnen hun activiteiten of nieuws direct delen met de rest van jouw organisatie. 

Projecten
Je kunt projectgroepen aanmaken en het bijhouden en de taakverdeling per project regelen via een takensysteem. Zo kun je goed bijhouden wat de status is van je projecten en alle losse taken.

Notificatie
Via een e-mail notificatiesysteem kunnen de deelnemers van projecten elkaar op de hoogte houden van de voortgang. Zo kan een notificatie gestuurd worden wanneer nieuwe inhoud is aangemaakt of wanneer bestaande inhoud is bijgewerkt.

Beveiligde toegang
Toegang tot de website kan via een VPN verbinding worden geconfigureerd en met Twee Factor Authenticatie kan een extra identiteitscontrole plaatsvinden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.