E-collaboratie

Samen in een beschermde online omgeving werken aan webteksten, artikelen of in boekstructuur en via notificaties op de hoogte worden gehouden van aanpassingen die door de co-auteur(s) worden gemaakt.

Gebruikers kunnen verschillende rollen worden toebedeeld, met eigen rechten, bijvoorbeeld inhoud aanmaken, inhoud aanpassen, meelezen van (on)gepubliceerd materiaal en correcties of commentaar kunnen leveren. Gebruikers kunnen ook in groepen worden ondergebracht waarbinnen ze dezelfde rechten hebben. Zo kun je verschillende redacties naast elkaar hebben werken in hun eigen deel van de website, met hun eigen bestandsstructuur.

Document depot
In het documenten depot kunnen alle soorten documenten worden upload, gedeeld en bewerkt. De documenten zijn eenvoudig te organiseren in mappen en te ontsluiten met trefwoorden. Alle typen documenten kunnen worden geüpload. Permissies kunnen per map worden toegekend.
De gebruikers kunnen nieuwe versies van een document uploaden, oude versies blijven beschikbaar. De gebruiker kan zelf bepalen of hij notificaties wenst te ontvangen van revisies of nieuw uploadde documenten. Er is een overzicht beschikbaar van laatst toegevoegde documenten, laatst aangemaakte map, en ongelezen documenten.

@zark bouwt en ontwerpt e-collaboratie websites op maat voor journalistieke redacties, film en kunstprojecten, academisch samenwerkingsprojecten. Vraag vrijblijvend een offerteaan.