Nieuws

DKIM voegt een handtekening toe aan je e-mail

  • Posted on: 12 July 2017
  • By: Admin

DKIM (DomainKeys Identified Mail) is een techniek die een wisselwerking heeft tussen de mailservers en de DNS. DKIM is zelf geen anti-spam techniek, maar een techniek die de echtheid van een e-mail kan bewaken. 

Dat geeft de gebruiker enigszins veiligheid omdat je zeker weet dat de e-mail komt van een bepaald domein en niet ondertussen is aangepast. Dat doen ze door de e-mail te ondertekenen met een digitale handtekening, een veld dat wordt toegevoegd aan de'header' van het e-mail bericht. 

Sophos beveiliging

  • Posted on: 14 January 2017
  • By: Admin

Moderne netwerken en IT-eisen worden steeds complexer, maar dat hoeft de beveiliging van uw IT-netwerk niet te zijn. U hoeft geen nieuwe beveiligingssystemen te creëren rond uw bestaande beveiligingen. Er is een simpelere manier. Het is eenvoudig, krachtig en bewezen.

TLS Cerificaten

  • Posted on: 12 January 2017
  • By: Admin

We hebben onlangs de websites en e-mail op onze server voorzien van veiligheidscertificaten. TLS (Transport Layer Security) is een versleutelingsprotocol dat ervoor zorgt dat mensen het internetverkeer tussen bezoekers van jouw website en onze webserver niet mee kunnen lezen. Als een website dit ondersteunt, wordt dat aangegeven met het groene slotje in de adresbalk. Ook staat er dan ‘https‘ in de URL, in plaats van ‘http’. Verder zorgt TLS ervoor dat het onmogelijk wordt voor anderen om dataverkeer van en naar je website te manipuleren met een zogenaamde ‘man-in-the-middle’ aanval.

Data Selfie

  • Posted on: 18 December 2016
  • By: Admin

Data Selfie is een app om inzicht te krijgen in je online data profiel, die voorspellingen doet over jouw persoonlijkheid en het gebruik van jouw data. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een online representatie van zichzelf en zijn we aanhoudend persoonlijke informatie aan het delen op diverse sociale media platforms. Tegelijkertijd staan we onder toezicht van deze sociale media bedrijven en 'delen' we met hen veel informatie onbewust.